Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí maso na jehle:
500g jehněčí kýty
| 125g slaniny
| sůl,pepř,citron
Postup přípravy receptu Jehněčí maso na jehle:
Maso odřízneme z kosti a nakrájíme na kostky asi 2cm velké.Na menší kousky nakrájíme slaninu a obojí pak střídavě napichujeme na grilovací jehly.opékáme buď na grilu nebo na rozžhaveném dřevěném uhlí.Když maso změkne,klademe je na mísu,osolíme,opepříme a zakapeme citronovou šťávou.
Fotky receptu Jehněčí maso na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!