Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí maso s hráškem

fotka Jehněčí maso s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s hráškem:

800 g předního jehněčího masa s kostmi  | 600 g čerstvého nebo zmrazeného hrášku  | 1 cibule  |  petrželka  |  mletá paprika  |  sůl  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s hráškem:

Jehněčí maso rozsekáme na kousky, osmažíme je na másle dorůžova a vyjmeme. Na másle osmažíme drobně pokrájenou cibuli, vmícháme mletou papriku, přidáme maso, osolíme, podlijeme trochou horké vody a pod pokličkou dusíme do změknutí. Při dušení maso občas zamícháme a podléváme malým množstvím vody. Po chvilce přidáme hrášek a jemně nasekanou petrželku a dusíme do změknutí masa i hrášku. Podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Jehněčí maso s hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !