Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso s rozmarýnem

fotka Jehněčí maso s rozmarýnem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s rozmarýnem:

2 lžíce olivového oleje  | 15 g másla  |  menší skopová kýta zbavená tuku  | 3 rozetřené stroužky česneku  | 6 snítek rozmarýnu dlouhých asi 7,5 cm  |  sůl a pepř  | 500 ml suchého bílého vína

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s rozmarýnem:

Ve velkém hrnci rozpálíme máslo a olej a přidáme jehněčí kýtu s česnekem a rozmarýnem. Maso necháme ze všech stran zhnědnout, osolíme, opepříme a přilijeme 375 ml bílého vína. Přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme 1 1/2 - 2 hodiny, dokud maso nezměkne. Během této doby jej dvakrát až třikrát obrátíme.
Jehněčí kýtu položíme na snítky rozmarýnu do nahřátého talíře. Z hrnce odstraníme přebytečný tuk, přidáme do něj zbytek vína,případně i trochu vody a za občasného míchání zprudka povaříme. TAkto připravenou omáčku podáváme k jehněčímu maso ve zvláštní misce.


Fotky receptu Jehněčí maso s rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s rozmarýnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !