Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí na česneku s koprem

fotka Jehněčí na česneku s koprem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí na česneku s koprem:

2 kg jehněčí kýty  | 6 stroužků česneku  |  hořčice  |  petrželová nať  |  kopr  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí na česneku s koprem:

Maso očistíme, omyjeme a nožem prořízneme několik otvorů, do kterých vložíme sůl, pepř a plátky česneku. Přidáme jemně posekaný kopr a petržel, maso dosolíme, popepříme a vložíme do hliněného pekáče (pokud hliněný pekáč nemáme, můžeme maso zabalit do alobalu). Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 250°C asi 30 min. Potom snížíme teplotu na 200°C a pečeme další hodinu.


Fotky receptu Jehněčí na česneku s koprem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na česneku s koprem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !