MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí ragú na červeném víně

fotka Jehněčí ragú na červeném víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí ragú na červeném víně:

600 gramů jehněčí kýty  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžička červené sladké papriky  | 4 lžíce oleje  | 2 cibule  | 150 ml červeného vína  | 150 ml zakysané smetany  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí ragú na červeném víně:

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji maso rychle osmahneme, přidáme nakrájenou cibuli a zalijeme červeným vínem. Dusíme přikryté dokud maso nezměkne. Měkké maso vyndáme a šťávu zahustíme zakysanou smetanou, do které jsme vmíchali hladkou mouku a červenou papriku. Vložíme zpět maso a ještě krátce provaříme. Podle chuti dosolíme.


Fotky receptu Jehněčí ragú na červeném víně:

Jehněčí ragú na červeném víně
Fotky vložil: janatka 
Hodnocení receptu Jehněčí ragú na červeném víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles