Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jelení svíčková z Tater

fotka Jelení svíčková z Tater
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jelení svíčková z Tater:

900 g svíčkové z jelena  | 150 g žampionů  | 150 g kysané smetany  | 1/2 sklenice bílého vína  | 2 cibule  | 1 lžíce kaparů  | 40 g hladké mouky  |  vývar, brusinkový kompot, olej, sůl a mletý pepř

Postup přípravy receptu Jelení svíčková z Tater:

Maso nakrájené na plátky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji. Maso poté dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájené cibule, plátky žempionů a kapary. Směs promícháme, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Na závěr přidáme smetanu, víno a necháme povařit.
Maso podáváme přelité šťávou, ozdobené citronem, s houskovými knedlíky a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Jelení svíčková z Tater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení svíčková z Tater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !