Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jelení svíčková z Tater

fotka Jelení svíčková z Tater
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jelení svíčková z Tater:

900 g svíčkové z jelena  | 150 g žampionů  | 150 g kysané smetany  | 1/2 sklenice bílého vína  | 2 cibule  | 1 lžíce kaparů  | 40 g hladké mouky  |  vývar, brusinkový kompot, olej, sůl a mletý pepř

Postup přípravy receptu Jelení svíčková z Tater:

Maso nakrájené na plátky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji. Maso poté dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájené cibule, plátky žempionů a kapary. Směs promícháme, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Na závěr přidáme smetanu, víno a necháme povařit.
Maso podáváme přelité šťávou, ozdobené citronem, s houskovými knedlíky a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Jelení svíčková z Tater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení svíčková z Tater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !