Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ježci z masa a rýže

fotka Ježci z masa a rýže
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ježci z masa a rýže:

500 gramů vepřového plecka  | 500 gramů hovězího  | 100 gramů slaniny  | 120 gramů rýže  | špetka citrónové kůry  | špetka pepře  | špetka rozdrceného hřebíčku  |  sůl  | 30 gramů cibule  | 50 gramů sádla  | 150 ml vína  | 250 ml zakysané smetany  |  vývar

Postup přípravy receptu Ježci z masa a rýže:

Vepřové maso nakrájíme a umeleme. K masu přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, rýži, citrónovou kůru, sůl, pepř, hřebíček, nadrobno nasekanou cibuli a vše pečlivě zpracujeme dohromady. Z hmoty pak utvoříme malé bochánky, uložíme je do hrnce na rozehřáté sádlo a dusíme. Během dušení podlijeme ježky vývarem, zakysanou smetanou a vínem. Celkem je dusíme tři čtvrtě hodiny. Hotové ježky podáváme polité šťávou z dušení.


Fotky receptu Ježci z masa a rýže:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ježci z masa a rýže
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !