Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kachní játra na rýžovém likéru

fotka Kachní játra na rýžovém likéru
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachní játra na rýžovém likéru:

200 g kachních jater  | 5 - 7 papriček peppadew  | 2 lžíce rýžového likéru MIRIN  | 1/2 balíčku nudlí kishimen  | 2 - 3 lžíce sojové omáčky TAMARI  | cca 1 lžíce olivového oleje  | cca 1 lžíce soli

Postup přípravy receptu Kachní játra na rýžovém likéru:

Do hrnce s vroucí vodou (2litry) nasypeme polévkovou lžíci soli a nalijeme trochu olivového oleje (asi taky tak polévkovou lžíci). Vložíme nudle a vaříme dle návodu (max. 10 minut). Pokud použijeme Gli speciali - hrnec 24cm na těstoviny s víkem Ballarini, použijeme jen jeden koš. Uvařené nudle vytáhneme a propláchneme studenou vodou. Necháme okapat. Než nudle okapou, do rozehřáté pánve WOK GLI SPECIALI nalejeme lžíci olivového oleje. Přidáme okapané nudle a opékáme je na středním ohni asi 5 minut. Pánev WOK nám umožní nudle pěkně rozprostřít a opéct je rovnoměrně. Jakmile jsou nudle hotové, vyndáme je na talíř nebo, pokud používáme pánev WOK GLI SPECIALI, odložíme je na mřížku a tím pádem můžeme pokračovat ve vaření. Navíc se nám nudle neustále ohřívají Papričky PEPPADEW nakrájíme na menší proužky. V pánvi nám zbylo trochu oleje po nudlích (něco také z nudlí vykapalo) a to nám stačí na osmahnutí papriček - za stálého míchání je opékáme jen asi 1 minutu na středním ohni. Pak přilejeme 2 polévkové lžíce rýžového destilátu MIRIN a opět promícháme. Necháme destilát - rýžový likér - prohřát. Kachní játra (na 2 porce 200g) očistíme od blanek a žilek a nakrájíme na menší kousky. Játra přidáme do pánve a mícháme. Asi po 2-3 minutách játra zesvětlají - pak přidáme 2-3 polévkové lžíce sójové omáčky TAMARI. Vše opět důkladně promícháme a necháme na mírném ohni 3 minutky probublat. Pak přidáme nudle zpět do pánve, promícháme a po 2-3 minutkách máme hotovo.


Fotky receptu Kachní játra na rýžovém likéru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní játra na rýžovém likéru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky