Český lev 21. 2. 2015Český lev 21. 2. 2015 Jarní prázdniny 2015 - termínyJarní prázdniny 2015 - termíny Film Kobry a užovky od 19.2. 2015 v kinechFilm Kobry a užovky od 19.2. 2015 v kinech Muzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVAMuzikál EVITA od 19.2. 2015 v divadle Studio DVA
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.02. 2015
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Nabízíme lázeňské pobyty a wellness procedury pro vaši relaxaci.

Kančí pečeně

fotka Kančí pečeně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Kančí pečeně:

1 kg masa z divočáka bez kosti  | 5 ks jalovce  | 5 ks nového koření  | 5 ks celého pepře  | 5 ks bobkového listu  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1 petržel  | 1 mrkev  | 1/2 celeru

Postup přípravy receptu Kančí pečeně:

Maso opereme, odblaníme, osolíme, zprudka osmahneme na oleji a vložíme celé do pekáče. Přidáme koření, na kostky nakrájenou zeleninu, na kolečka cibuli a česnek. Zalejeme vodou a pečeme při 200 stupních do měkka. Po upečení vyjmeme, a výpek zahustíme trochou mouky rozšlehané ve vodě.


Fotky receptu Kančí pečeně:

Kančí pečeně
Fotky vložil: tajnostii 
Hodnocení receptu Kančí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !