Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny 2014/2015Školní rok a prázdniny 2014/2015 Do kin se chystá nový český film ŠťastnáDo kin se chystá nový český film Šťastná
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.10. 2014
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Jak zdravě zhubnout? Nechte si vytvořit dietní plán – dietní jídelníček na hubnutí výživovými poradci centra Wellnessia.
Nabízíme lázeňské pobyty a wellness procedury pro vaši relaxaci.

Kančí pečeně

fotka Kančí pečeně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Kančí pečeně:

1 kg masa z divočáka bez kosti  | 5 ks jalovce  | 5 ks nového koření  | 5 ks celého pepře  | 5 ks bobkového listu  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1 petržel  | 1 mrkev  | 1/2 celeru

Postup přípravy receptu Kančí pečeně:

Maso opereme, odblaníme, osolíme, zprudka osmahneme na oleji a vložíme celé do pekáče. Přidáme koření, na kostky nakrájenou zeleninu, na kolečka cibuli a česnek. Zalejeme vodou a pečeme při 200 stupních do měkka. Po upečení vyjmeme, a výpek zahustíme trochou mouky rozšlehané ve vodě.


Fotky receptu Kančí pečeně:

Kančí pečeně
Fotky vložil: tajnostii 
Hodnocení receptu Kančí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip
Spodní prádlo Astratex.cz - Vyberte si ty nejlepší kousky z kolekce spodního prádla 2013 ještě dnes!
Láká Vás dovolená v řecku? Zkuste specialistu na řecko – Greece-tours.cz
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !