Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kebab s paprikou

fotka Kebab s paprikou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kebab s paprikou:

600 g jehněčí plece bez kosti  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  | hrst petrželky  |  čerstvou mátu  | 4 lžíce olivového oleje  | 2 velké zelené papriky

Postup přípravy receptu Kebab s paprikou:

Maso společně s cibulí a česnekem jemně umeleme. Osolíme, opepříme a vmícháme usekané bylinky. Promícháme a necháme chvíli odležet. Papriky nakrájíme na kousky. Rozpálíme gril a ze směsi tvarujeme kuličky, které střídavě s kousky papriky napichujeme na grilovací jehly. Kebaby potřeme olejem, vložíme na mřížku a grilujeme do propečení a zlaté barvy. Během grilování kebaby otáčíme a potíráme zbylým olejem.


Fotky receptu Kebab s paprikou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kebab s paprikou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !