Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněná jehněčí pečeně

fotka Kořeněná jehněčí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kořeněná jehněčí pečeně:

2 jehněčí hřbety s kostí (po 600 g)  |  sůl, pepř  | 1 cibule  | 4 lžíce olivového oleje  | 2 stroužky česneku  | 3 lžíce piniových jader  | 800 ml vývaru  | snítka šalvěje a rozmarýnu  | 1 bobkový list  | 250 g cherry rajčátek  | 100 g černých oliv bez pecek

Postup přípravy receptu Kořeněná jehněčí pečeně:

Troubu předehřejeme na 200 °C. Maso zbavíme kůže a šlach, osolíme a opepříme. Nasekáme cibuli a česnek.
Maso opečeme na oleji, přidáme cibuli, česnek a piniová jádra. Zalijeme 200 ml vývaru, do kterého hodíme bylinky a bobkový list. Pečeme v troubě 80 minut. Maso zalijeme zbytkem vývaru.
K pečení přidáme rajčata a olivy. Pečeme dalších 10 minut.


Fotky receptu Kořeněná jehněčí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněná jehněčí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !