Postup přípravy receptu Kuřecí maso s bubulskou omáčkou:
Rozšlehaná vejce promícháme s hladkou moukou a škrobovou moučkou, špetkou soli a kypřícím práškem na těstíčko. Vmícháme na kousky nakrájené kuřecí maso a po částech zvolna dobleda předsmažíme v rozehřátém oleji.
Kousky masa vybíráme a dáváme stranou. Předsmažené maso potom najednou vrátíme do pánve a dosmažíme dozlatova. Při podávání je klademe na velký oválný talíř a hned poléváme připravenou omáčkou. Zdobíme sekanou petrželkou.
Příprava omáčky: nálev z ananasu promícháme s vínem, trochou soli a s cukrem a octem podle chuti, přidáme sójovou omáčku, případně několik kapek tabaska tak, aby barva byla světle hnědá. Vložíme kousky kompotovaného ananasu a krátce povaříme. Nakonec zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v šálku vody a asi 1 minutu povaříme.
Fotky receptu Kuřecí maso s bubulskou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!