Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králičí hřbet na uzeném bůčku

fotka Králičí hřbet na uzeném bůčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králičí hřbet na uzeném bůčku:

1 králičí hřbet  | 200 g uzeného libového bůčku  | 50 g másla  |  paprika  |  sůl  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Králičí hřbet na uzeném bůčku:

Očištěný, odblaněny králičí hřbet dobře posolíme z obou stran, na několika místech jej protkneme tenkými proužky slaniny a položíme do pekáče, na jehož dně jsou rozloženy plátky uzeného libového bůčku. Hřbet ještě mírně opaprikujeme, poklademe plátky másla, maso podlijeme sběračkou vývaru, přidáme pul cibule i se slupkou a pečeme déle než hodinu za občasného polévání vypečenou šťávou. Příloha: vařené brambory a kompot.


Fotky receptu Králičí hřbet na uzeném bůčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí hřbet na uzeném bůčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !