Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králičí pivní soté

fotka Králičí pivní soté
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králičí pivní soté:

600 g králičí kýty bez kosti  | dle potřeby: rostlinný olej  | 70 g mrkve  | 70 g celeru  | 70 g šalotky  | půl citronu  | 0,3 l světlé piva  | 30 g rajského protlaku  | dle potřeby: bílá strouhanka  | 80 - 100 g šunky  | dle chuti: sůl a oregáno

Postup přípravy receptu Králičí pivní soté:

Králičí maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, promícháme s rajským protlakem a lehce zalité pivem necháme odležet. Odležené maso opečeme na oleji společně s nakrájenou zeleninou a šalotkou, opečené sypeme strouhankou, přidáme na nudličky pokrájenou šunku, oregáno a ještě krátce orestujeme. Stříkneme zbytkem piva a jen chvíli společně povaříme.
Příloha: hranolky.


Fotky receptu Králičí pivní soté:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí pivní soté
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !