Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.02. 2019
Dnes má svátek Miloslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík na tymiánu

fotka Králík na tymiánu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králík na tymiánu:

1 ks králík  | 1 ks cibule  | 5 stroužků česneku  | 1 malý rajský protlak  | trochu soli  | trochu pepře  | hrstka tymiánu  | podle potřeby olej

Postup přípravy receptu Králík na tymiánu:

Porce králíka osolíme, opepříme a ze všech stran osmahneme na oleji. Pak je vyjmeme a dáme na teplo. Ve zbylém oleji krátce osmahneme nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Porce králíka vložíme do pekáče nebo do remosky , přelijme je cibulí a česnekem, posypeme je tymiánem, pokapeme rajčatovým protlakem, podlijeme teplou vodou nebo vývarem a v troubě nebo remosce do měkka upečeme. Nezapomínáme při pečení králíka pravidelně obracet a přelévat teplou vodou, vývarem nebo vypečenou šťávou.



Fotky receptu Králík na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !