Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík po hájecku

fotka Králík po hájecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík po hájecku :

1 králík  | 2 mrkve  | 3-4 papriky  | 4 rajčata  | 1-2 cibule  | 5 špekáčků  | 100 g anglické slaniny  | 10 kuliček nového koření  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Králík po hájecku :

Naporcovaného králíka osolíme, dáme do zapékací misky. Na kousky nakrájíme zeleninu, špekáčky rozkrojíme na 4 díly a s plátky anglické slaniny poklademe na maso. Prosypeme kořením a podlijeme vodou. Ve vyhřáté trobě dusíme pod pokličkou 1 hodinu. Po odklopení, podlijeme a bez pokrytí dopečeme do zlatova. Příloha-bramborový knedlík.


Fotky receptu Králík po hájecku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po hájecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !