Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Králík podle starého mládence

fotka Králík podle starého mládence
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík podle starého mládence:

1 králičí zadek  | 3 stroužky česneku  | 100 g cibule  | 100 g celeru  | 60 g másla  | 1/4 l vývaru  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžíce hladké mouky  |  sůl  |  pepř  | 1 citrón

Postup přípravy receptu Králík podle starého mládence:

Porce králíka protkneme kousky česneku obaleného v pepři. Osolíme a necháme odležet. Očistíme celer a cibuli, pokrájíme a vložíme do pekáče s rozehřátým máslem spolu s porcemi králíka a osmahneme. Podlijeme vývarem a pečeme v troubě doměkka. Podle potřeby doléváme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, výpek zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak a trochu vody a dobře provaříme. Šťávu procedíme a dochutíme citrónovou šťávou.


Fotky receptu Králík podle starého mládence:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík podle starého mládence
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !