Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kruřecí nudličky s houbami a medem

fotka Kruřecí nudličky s houbami a medem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kruřecí nudličky s houbami a medem:

2 kuřecí prsa  |  sůl  |  olej  | 1 plechovka krájených žampionů  | 1 lžíce kečupu  | 2 lžíce medu  | 1 kostka bujónu  |  popřípadě mouka

Postup přípravy receptu Kruřecí nudličky s houbami a medem:

Kuřecí prsa jemně naklepeme a osolíme. Osmahneme po obou stranách na trošce oleje. V misce si rozmícháme kečup, med a bujón na jednolitou hmotu. K osmaženému masu přidáme okapané žampióny, chvilku ohřejeme a zalijeme bujónovou směsí. Necháme ještě asi dvacet minut bublat, dokud maso pořádně nezměkne. Podáváme nejlépe s rýží. Je-li omáčka příliš řídká je možné zahustit moukou.


Fotky receptu Kruřecí nudličky s houbami a medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kruřecí nudličky s houbami a medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !