Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso v brokolicové omáčce

fotka Krůtí maso v brokolicové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí maso v brokolicové omáčce:

500 g krůtího masa  | 1 menší cibule  | kousek másla  | 1 lžíce olivového oleje  | 300 g brokolice  | 4 lžíce jemných ovesných vloček  | 100 ml plnotučného mléka  | dle chuti: mletý kmín  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Krůtí maso v brokolicové omáčce:

Na pánvi na směsi másla a olivového oleje osmahneme krůtí maso nakrájené na malé kousky. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, malinko vody a obojí podusíme doměkka.
Zvlášť v hrnci uvaříme brokolicové růžičky ve vodě tak, aby byly právě potopené. Osolíme a přidáme špetku mletého kmínu. Když je brokolice měkká, přilijeme mléko a znovu přivedeme k varu. Vsypeme ovesné vločky a společně povaříme ještě 10 minut. Pak omáčku rozmixujeme dohladka a vložíme do ní podušené krůtí kousky. Podáváme s těstovinami nebo rýží.



Fotky receptu Krůtí maso v brokolicové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso v brokolicové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !