Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou

fotka Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou:

750 g krůtích prsou  | 40 g anglické slaniny  | 30 g běžné slaniny  | 300 g jedlých kaštanů  | 1 vejce  | 20 g másla  | 1 žemle  |  strouhanka  | trocha mléka  | 1 lžíce koňaku  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou:

Kaštany uvařte do měkka a propasírujte. Přidejte žemli navlhčenou mlékem a nakrájenou na kostičky, angl. slaninu, vejce petržel a koňak. Osolte a opepřete, přidejte strouhanku. V mase vytvořte kapsu a naplňte částí nádivky a zašijte. Vložte do pekáčku, potřete máslem, přidejte slaninu a podlijte. Pečte zvolna. Ze zbytku nádivky udělejte malé kuličky a v polovině pečení je přidejte k masu.


Fotky receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !