Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí prsa plněná bazalkovým sýrem

fotka Krůtí prsa plněná bazalkovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí prsa plněná bazalkovým sýrem:

4 plátky z prsou  | půl svazku bazalky  | 150 g eidamu  | 2 vejce  | dle potřeby: strouhanka  | 2 lžíce másla  | 100 g hrášku  | 200 g žampiónů  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Krůtí prsa plněná bazalkovým sýrem:

Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, bazalku nasekáme a smícháme s nastrouhaným sýrem. Na každém plátku nakrojíme kapsu a naplníme bazalkovým sýrem.
Kapsu uzavřeme párátky nebo špízovými jehlami, opepříme, obalíme ve strouhance a rozšlehaných vejcích. Osmažíme dozlatova na oleji jedna strana 5 minut. Během smažení oloupeme žampióny a nakrájíme je na plátky. Na másle osmahneme nakrájené žampióny, podlijeme několika lžícemi vody, přidáme hrášek a dusíme pod pokličkou na mírném plameni do poloměkka. Opečené plněné kapsy přidáme k žapiónům s hráškem a ještě dusíme pod pokličkou.


Fotky receptu Krůtí prsa plněná bazalkovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí prsa plněná bazalkovým sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !