500 g krůtích prsou
| 1 sklenka bílého vína
| 1 sklenka bujonu
| 1 bobkový list
| 100 g másla
| 2 lžíce bramborové škrobové moučky
| 1 malý svazek zelené petrželky
| 1/2 sklenky višní
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Krůtí ragú s višněmi:
Višně omyjte, osušte a vypeckujte. Petrželku nasekejte najemno. Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kostky. Poprašte je škrobovou moučkou, osolte a opepřete. Máslo rozehřejte v kastrolu, přidejte maso a 5 minut za občasného míchání smažte. Potom ho podlijte vínem a vařte asi 10 minut. Vlijte teplý bujon, přidejte bobkový list a nasekanou petrželku a kastrol zakryjte pokličkou. Duste asi půl hodiny, poté přidejte připravené višně a společně poduste už jen pár minut. Vyjměte bobkový list a podávejte s rýží a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Krůtí ragú s višněmi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!