Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí řízky po florentsku

fotka Krůtí řízky po florentsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 56

Použité suroviny receptu Krůtí řízky po florentsku:

600 gr. krůtích řízků  | 500 gr. špenátu  | 1 velká cibule  | 1 lžíce másla  | 1 lžička citronové šťávy  | 4 lžíce strouhaného parmezánu  | 6 lžic smetany  | 6 lžic oleje  |  sůl, muškátový oříšek, pepř

Postup přípravy receptu Krůtí řízky po florentsku:

Špenát očistíme, omyjeme a vlhký vložíme do hrnce, kde ho dusíme dokud listy nezměknou. Pokrájenou cibuli na másle necháme zesklovatět. Přidáme špenát, osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem a citronovou šťávou, krátce osmahneme a stáhneme z plotny. Poté vymícháme parmezán se smetanou na krém. Gril předehřejeme na 250 stupňů.
Řízky osolíme a opepříme. Pečeme na rozehřátém oleji po každé straně asi 5 minut. Maso narovnáme do zapékací mísy, poklademe špenátem a sýrovým krémem. Zapékáme 15 minut do měkka a poté 5 minut pod grilem.


Fotky receptu Krůtí řízky po florentsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízky po florentsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !