Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí šašlik

fotka Krůtí šašlik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krůtí šašlik:

500 g vykoštěné krůty  | 1 cibule  |  sumah(dřeň z citronů)  | 1 lžička čerstvé natě koriandru  | 1 lžička sekaného kopru  | 1 lžička sekané petrželky  |  olej, sůl

Postup přípravy receptu Krůtí šašlik:

Krůtu vykostíme, rozkrájíme na kousky o hmotnosti 50-70 g a vložíme do smaltové či porcelánové mísy. Citronovou dřeň rozšleháme s olejem a přidáme koriandr, petrželku, nadrobno nakrájenou cibulku a kopr, zamícháme a touto emulzí polijeme kousky krůty, promícháme a necháme v chladu 3-4 hodiny uležet. Poté kousky krúty napícháme na rožeň a opékáme nejlépe na grilu. Při grilování potíráme olejem. Podáváme s cibulí nakrájenou na kolečka. Jako přílohu můžeme použít chléb, pečivo, brambory vařené nebo opečené.


Fotky receptu Krůtí šašlik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí šašlik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !