Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí steak s česnekovou omáčkou a bylinkovým máslem

fotka Krůtí steak s česnekovou omáčkou a bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí steak s česnekovou omáčkou a bylinkovým máslem:

800 g krůtích prsíček  | 120 g bylinkového másla  | dle potřeby: olej  | 2 lžíce smetany  | 50 g másla  | 4 stroužky česneku  | dle chuti: steakové koření  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: mouka  | dle potřeby: vývar

Postup přípravy receptu Krůtí steak s česnekovou omáčkou a bylinkovým máslem:

Nejdříve si připravíme omáčku: na másle orestujeme mouku, zalijeme vývarem, dochutíme, povaříme, zjemníme smetanou a přidáme česnek. Maso nakrájíme na 4 steaky, naklepeme, okořeníme a na grilu pečeme z každé strany 4 minuty. Steaky dáme na talíř, na pánvičce k výpeku přidáme omáčku, prohřejeme a servírujeme s masem na ozdobené talíře s bylinkovým máslem.


Fotky receptu Krůtí steak s česnekovou omáčkou a bylinkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí steak s česnekovou omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !