Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí stehna na kari

fotka Krůtí stehna na kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí stehna na kari:

600 g krůtích stehen  | 50 g slaniny  | 80 g másla  |  cibule  |  vývar  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 dl smetany  |  kari koření  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí stehna na kari:

Stehna protáhneme slaninou, osolíme a lehce poprášíme kari kořením. Cibulku drobně nakrájíme, zpěníme na másle se zbytkem na kostičky nakrájené slaniny, přidáme krůtí stehna a po všech stranách je opečeme. Podlijeme vývarem, nádobu přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka. Pak stehna vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku, zaprášíme moukou, zasmahneme, zastříkneme vývarem, prošleháme, přidáme smetanu a povaříme. Šťávu procedíme, vložíme do ní stehna, prohřejeme a podáváme s knedlíkem nebo bramborem.


Fotky receptu Krůtí stehna na kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí stehna na kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !