Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí stehna na kari s jablky

fotka Krůtí stehna na kari s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí stehna na kari s jablky:

800 g krůtích stehen, rozdělených na horní a spodní díl  | 2 cibule  | 50 g másla  | 1,5 dl smetany  | 3 lžíce hladké mouky  | 3 středně velká oloupaná jablka  |  kari koření  |  pálivá mletá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí stehna na kari s jablky:

V hlubší pánvi rozpustíme máslo, osmahneme na něm dorůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme osolená krůtí stehna, zaprášíme kari kořením a paprikou, zalijeme šálkem vody, lehce osolíme a pod pokličkou dusíme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme omáčku moukou rozšlehanou ve smetaně a chvíli povaříme. Oloupaná jablka zbavíme jadřinců, nakrájíme na čtvrtky a vložíme do omáčky. Vše ještě asi 3 minuty povaříme a podáváme s rýží.


Fotky receptu Krůtí stehna na kari s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí stehna na kari s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !