Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krvavá kolínka

fotka Krvavá kolínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Krvavá kolínka:

sáček bezvaječných těstovin - kolínek  | 1 velký rajský nepřislazený protlak  | plechovka pravého lunchmeatu nebo bavorské sekané  | 30 g parmezán strouhaný  |  kyselé okurky

Postup přípravy receptu Krvavá kolínka:

Kolínka uvaříme dle návodu na obale. Připravíme si zapékací mísu a do ní vložíme kolínka, na kosticky nakrajený obsah plechovky, zalijeme protlakem, osolíme, opepříme a promíchame. Zapékáme 20 min (200 st.), pak odklopíme víko a zasypeme parmezánem a necháme ještě 5-10 min zapést bez víka. Podáváme s kyselou okurkou.



Fotky receptu Krvavá kolínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krvavá kolínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !