Použité suroviny receptu Kuře v česnekovo-hořčičném županu:
4 kuřecí prsa
| dle chuti: plnotučná kremžská hořčice
| dle chuti: česnek
Postup přípravy receptu Kuře v česnekovo-hořčičném županu:
Kuřecí prsa omyjeme a rozkrájíme na menší plátky nebo jen naklepeme. V misce si připravíme omáčku – 4 rozmačkané stroužky česneku smícháme s 4 lžícemi hořčice (může být půl na půl plnotučná a kremžská) a okořeníme kořením na steak (nebo jen pepřem a solí). Množství hořčice a česneku je orientační, co máte rádi to si přidejte) Kuřecí plátky zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a lžičkou potřeme česnekovo-hořčičnou omáčkou. Obrátíme, trochu orestujeme a opět potřeme a znovu obrátíme tak aby se omáčka osmahla. Podáváme s rýží nebo vařeným bramborem, chutné je s čerstvou zeleninkou.
Fotky receptu Kuře v česnekovo-hořčičném županu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!