Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí hrnec po africku

fotka Kuřecí hrnec po africku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kuřecí hrnec po africku:

350 ml suché červené víno  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička majoránky  | 6 ks kuřecí prsíčka a stehna  | 3 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžička bylinkové směsi  | 10 ks cibule perlovka  | 340 g žampiony  | 2 stonky řapíkatého celeru  | 350 g anglické slaniny

Postup přípravy receptu Kuřecí hrnec po africku:

Do mísy nalijeme víno, přidáme česnek a majoránku. Promícháme, vložime kuřecí maso a necháme 2-3 hodiny marinovat.
Maso vyjmeme, otřeme ubrouskem a rovnoměrně obalíme v mouce. Ve velkém kastrolu rozpálíme olej a kuře v něm pečeme na každé straně 10 minut. Přidáme bylinky, cibuli, houby a celer a necháme 2 minuty osmahnout. Do kastrolu vlijeme zbylou marinádu a dochutíme solí a pepřem. Přidáme slaninu a uvedem do varu. Snížíme teplotu a dusíme 1 1/2hodiny až je kuře měkké.


Fotky receptu Kuřecí hrnec po africku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí hrnec po africku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !