Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí nudličky v medovo - smetanové omáčce

fotka Kuřecí nudličky v medovo - smetanové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí nudličky v medovo - smetanové omáčce:

4 kuřecí prsa  | kousek pórku  | 80 g másla  | 100 ml jablečného moštu  | 100 ml sladké smetany  | 3 lžičky medu  |  Solčanka  |  instantní rýžová

Postup přípravy receptu Kuřecí nudličky v medovo - smetanové omáčce:

Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky a zprudka je osmahneme na másle. Přidáme najemno nakrájený pórek, ochutíme Solčankou a ještě chvilku mícháme. Podlijeme vývarem a jablečným džusem. Vlijeme také smetanu a na nejmírnějším plameni vaříme pod pokličkou 20 minut. Pak do omáčky vmícháme med a dobře promícháme, dokud se zcela nerozpustí. Omáčku zahustíme instantní rýžovou moučkou a podáváme s rýží.




Fotky receptu Kuřecí nudličky v medovo - smetanové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí nudličky v medovo - smetanové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !