Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí plátky v alobalu

fotka Kuřecí plátky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí plátky v alobalu:

4 kuřecí plátky  | 200 g anglická slanina  | 4 plátky uzeného masa  |  brambory  |  sůl, pepř  | 1 cibule  | 1 plnotučná hořčice  |  křen  |  olej  |  alobal – pro každou porci zvlášť

Postup přípravy receptu Kuřecí plátky v alobalu:

Alobal jemně omastíme, pokryjeme plátky anglické slaniny a na kolečka nakrájenými oloupanými syrovými bramborami. Osolíme, opepříme, přidáme naklepaný plátek masa, potřeme ho hořčicí, posypeme strouhaným křenem a cibulkou nakrájenou na kolečka, překryjeme plátkem uzeného (můžeme nahradit opět anglickou slaninou). Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala při pečení šťáva (vytvoříme jakousi kapsu), narovnáme na plech a pečeme v troubě při 180 stupních asi 1-1,5 hodiny.
Podáváme v alobalu.


Fotky receptu Kuřecí plátky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí plátky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !