Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsa se slaninkou

fotka Kuřecí prsa se slaninkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa se slaninkou:

3 plátky kuřecích prsíček  | 10 dkg anglické slaniny  | 2 cibule  | 20 dkg plátkového sýra  | 1 moka lžička pepře  | 1 moka lžička soli  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce sojové omáčky  | špetku gyros koření

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa se slaninkou:

Kuřecí prsíčka si podélně rozřežeme na menší plátky, osolíme, opepříme, okořeníme, pokapeme sojovkou. Cibuli nakrájíme na kolečka. Do remosky /zapékací misky/ na dno dáme olej, plátky z jedné cibule, na to plátky z poloviny anglické slaniny, polovinu plátků prsíček a na to plátky sýra. A opět stejný postup ještě jednou. Končíme sýrem. Dáme zapéct na 45 minut. / V troubě asi půl hodiny na 220°/
Po upečení nakrájíme na čtvrtky jako dort.


Fotky receptu Kuřecí prsa se slaninkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa se slaninkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !