Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí řízky s paprikovou pastou

fotka Kuřecí řízky s paprikovou pastou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky s paprikovou pastou:

2 ks paprika žlutá  | dle potřeby: máslo  | 250 g lusky fazolové  | podle chuti: pepř mletý a sůl  | 2 ks paprika zelená  | 4 řízky kuřecí  | podle chuti: rozmarýn  | 2 ks paprika červená  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky s paprikovou pastou:

Fazolové lusky očistíme a nakrájíme je na kousky. V osolené vodě je asi 10 minut vaříme, potom necháme okapat. Z paprik odstraníme slupku, nakrájíme na kousky a podle barev rozmixujeme vždy s jednou lžičkou másla, rozmarýnem, solí a pepřem. Řízky opečeme z obou stran na tuku, vyndáme a nakrájíme na nudličky. Fazolky opečeme krátce na másle, podáváme maso a fazolkami a paprikovou směsí, kterou můžeme plnit do půlek paprik.



Fotky receptu Kuřecí řízky s paprikovou pastou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky s paprikovou pastou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !