Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí stehýnka na bílém víně

fotka Kuřecí stehýnka na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí stehýnka na bílém víně:

4 kuřecí stehna  | 2 lžíce máslo  | 2 lžíce olej  | 3 plátky angická slanina  | 1 cibule  | 1 šálek olivy  | 8 lžic bílé víno  | půl lžičky hladká mouka  |  sůl  |  mletý pepř  |  petrželka  |  vývar z kuřecích drůbků

Postup přípravy receptu Kuřecí stehýnka na bílém víně:

Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každé položíme plátky slaniny. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmahneme v rozehřátém oleji a másle. Přidáme připravená stehna, podlijeme trochou vývaru a vínem, přidáme olivy a pečeme pod pokličkou v troubě. Při pečení maso podléváme několika lžícemi vína a vývaru. Když je maso téměř měkké, sejmeme slaninu a do šťávy přidáme hladkou mouku utřenou s kouskem másle. Po dopečení stehna vyjmeme a polijeme šťávou a cibulí. Podáváme s vařenými bramborami nebo dušenou rýží.


Fotky receptu Kuřecí stehýnka na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí stehýnka na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !