Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva

fotka Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva:

1 konzerva lančmítu  | 4 vejce  | 2 lžíce smetany  | 100 g sýru Niva  | 40 g másla  |  olej, sůl

Postup přípravy receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva:

Konzervu lančmítu otevřete na obou stranách, obsah oddělte tenkým nožem od plechovky, vytlačte, nakrájejte na čtyři kolečka, opečte je po obou stranách a vložte na pánvičku. Vejce rozšlehejte se smetanou a solí, umíchejte na malém plaménku na polovině dávky másla ve středně hustou pomazánku, navršte je na opečený lančmít a posypte strouhanou nivou. Poklaďte vločkami másla a prudce zapečte pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !