Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva

fotka Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva:

1 konzerva lančmítu  | 4 vejce  | 2 lžíce smetany  | 100 g sýru Niva  | 40 g másla  |  olej, sůl

Postup přípravy receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva:

Konzervu lančmítu otevřete na obou stranách, obsah oddělte tenkým nožem od plechovky, vytlačte, nakrájejte na čtyři kolečka, opečte je po obou stranách a vložte na pánvičku. Vejce rozšlehejte se smetanou a solí, umíchejte na malém plaménku na polovině dávky másla ve středně hustou pomazánku, navršte je na opečený lančmít a posypte strouhanou nivou. Poklaďte vločkami másla a prudce zapečte pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se sýrem niva:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lančmít zapečený s míchanými vejci a se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !