Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.06. 2025
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holubi na jalovci

fotka Holubi na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Holubi na jalovci:

4 divocí holubi  | 12 plátků anglické slaniny nakrájené natenko  | 1 cibule  | 4 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce drceného jalovce  | 1 lžíce nasekané petrželky  | 1 plátek slaniny  |  vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu Holubi na jalovci:

Holuby stáhneme i s peřím. Očistíme a potřeme na povrchu i uvnitř směsí oleje, koření a petrželky. Poté je zabalíme do plátků anglické slaniny a ovážeme režnou nití. Plátek slaniny nakrájíme na kostičky, roztavíme a osmahneme na ní nakrájenou cibuli. Vložíme holuby, podlijeme trochou vývaru a upečeme doměkka. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podléváme vývarem. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Holubi na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Holubi na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !