Postup přípravy receptu Kuřecí paličky s tvarohovou nádivkou:
Česnek oloupeme a utřeme se solí. Tvaroh vložíme do misky a promícháme s česnekem a pažitkou. Osolíme ho, opepříme a zahustíme strouhankou.
Kuřecí paličky pečlivě očistíme. U každé opatrně rukou uvolníme kůži a vzniklou dutinu naplníme připravenou tvarohovou nádivkou. Kůži potom přetáhneme zpět a uhladíme.
Kuřecí paličky ve spodní části kolem kosti pevně omotáme slaninou, aby náplň během grilování zpod kůže nevytékala.
Olivovým olej promícháme s bílým vínem. Směs lehce osolíme a opepříme. Kuřecí paličky potřeme vinnou směsí a rozložíme na gril. Za občasného otáčení je pečeme asi 25 minut.
Fotky receptu Kuřecí paličky s tvarohovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!