Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí maso v trojobalu

fotka Kuřecí maso v trojobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí maso v trojobalu:

4 ks kuřecích řízků  | na obalení hladká mouka  | na obalení strouhanka  | 2 ks vajec  | trochu mléka  | na dochucení sůl  | na upečení olivový olej

Postup přípravy receptu Kuřecí maso v trojobalu:

Kuřecí řízky opláchneme, naklepeme a osolíme. Nejprve všechny obalíme v hladké mouce, potom v rozšlehaných a osolených vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Poslední dva kroky můžeme ještě zopakovat. Řízky pečeme v troubě na olivovém oleji nejlépe na teflonovém pečícím papíře zhruba 50 minut (nezapomene každých 15 minut řízky otočit). Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.


Fotky receptu Kuřecí maso v trojobalu:

Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Kuřecí maso v trojobalu
Fotky vložil: aknels,katkina,sylver,Mangovka,MichelePrg 
Hodnocení receptu Kuřecí maso v trojobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !