Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostrá krůtí směs

fotka Ostrá krůtí směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Ostrá krůtí směs:

2-3 lžičky solamylu  | 350 g mražené čínské zeleniny  | 2 lžíce koření na čínu  |  sůl  |  mletý barevný pepř  |  olej s naloženými papričkami  | 2 cibule  | trocha oliv. oleje  | 2 str. česneku  | 500 g krůtích prsíček

Postup přípravy receptu Ostrá krůtí směs:

Krůtí prsa očistíme a pokrájíme na kousky. Posypeme kořením na čínu, čerstvě mletým barevným pepřem a solamylem. Promícháme. Pak směs zakapeme olejem s naloženými chilli papričkami a olivovým olejem a dobře promícháme. Necháme do druhého dne uležet.

Rozpálíme si wok pánev a vsypeme do ní připravené maso. Maso dobře a rychle orestujeme, přidáme na proužky nakrájenou cibuli a česnek, vsypeme mraženou zeleninu, osolíme podle chuti a promícháme.

Necháme krátce prohřát a podáváme. Ostrou krůtí směs podáváme se smaženými plátky brambor nebo s rýží.

Je vhodné nechat naložené maso uležet, ale pokud spěcháme, můžeme je zpracovat ihned.


Fotky receptu Ostrá krůtí směs:

Ostrá krůtí směs
Ostrá krůtí směs
Fotky vložil: Vikitorie,damami 
Hodnocení receptu Ostrá krůtí směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !