Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boloňský těstovinový nákyp

fotka Boloňský těstovinový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Boloňský těstovinový nákyp:

250 g těstovin  | 2 velké cibule  | 1 stroužek česneku  | 500 g mletého masa  | 2 plechovky loupaných rajčat  | 150 g ementálu nebo goudy  |  sůl, pepř  |  tymián  |  mletá paprika

Postup přípravy receptu Boloňský těstovinový nákyp:

Těstoviny uvaříme a scedíme. Nasekanou cibuli a česnek orestujeme na másle, přidáme mleté maso a opečeme. Okořeníme pepřem, solí, paprikou a tymiánem. Přidáme rajčata a necháme asi 5 min. podusit. Dochutíme.
2/3 těstoviny dáme do připravené zapékací misky, navrstvíme masovou směs, přikryjeme zbytkem těstovin a zasypeme sýrem. Poklademe vločkami másla a necháme péct asi 40 min. při 225°C .


Fotky receptu Boloňský těstovinový nákyp:

Boloňský těstovinový nákyp
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Boloňský těstovinový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !