Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holandské řízky

fotka Holandské řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Holandské řízky:

500 g mletý libový bůček  | 100 g ementál nebo eidam  |  sůl  |  pepř  | lžíce nasekaná petrželka  | 2 ks vejce  | 1 dcl mléko  |  hladká mouka  |  olej

Postup přípravy receptu Holandské řízky:

Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, vejce a mléko. Dobře promícháme, nejlépe rukou a vložíme vychladit do chladničky. Druhý den, pokud je to nutné, zahustíme trochou strouhanky, na pomoučeném prkénku vytvarujeme placičky, které hned smažíme v horkém oleji, nejlépe ve fritéze. Holandské řízky podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Holandské řízky jsou dobré studené i horké, ale vždy se zeleninovou přílohou.


Fotky receptu Holandské řízky:

Holandské řízky
Holandské řízky
Holandské řízky
Holandské řízky
Holandské řízky
Fotky vložil: hlouskova,allka,ALK 
Hodnocení receptu Holandské řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !