Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený lilek s mletým masem

fotka Zapečený lilek s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Zapečený lilek s mletým masem :

1 vetší lilek  | 300 -350 g mletého masa  | 1-2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 150 g plátkového sýra  | dle chuti provensálské koření  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Zapečený lilek s mletým masem :

Lilek rozpůlíme a dáme do vody. Přidáme provensálské koření a necháme ho přejít varem. Lilek vyndáme z vody a vydlabeme vnitřek. Mezitím si v kastrůlku rozpustíme lžíci oleje a osmahneme na něm cibulku. Přidáme mleté maso, které ochutíme utřeným česnekem. Maso 15 minut restujeme. Půlky lilku dáme do pekáčku a do vydlabaných vnitřků dáme mleté maso. Lilky malinko podlijeme a dáme péci do trouby. Pečeme 25 minut. Před dokončením na mleté maso položíme několik plátků sýra a necháme ho roztavit. Příloha - brambory.


Fotky receptu Zapečený lilek s mletým masem :

Zapečený lilek s mletým masem
Zapečený lilek s mletým masem
Zapečený lilek s mletým masem
Zapečený lilek s mletým masem
Fotky vložil: monkee,evabel,MichelePrg 
Hodnocení receptu Zapečený lilek s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !