Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neapolské rizoto

fotka Neapolské rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Neapolské rizoto:

250 g předvařené rýže  |  sůl  | 100 g strouhaného sýra  | Neapolská omáčka:  | 100 g vepřového bůčku  | 200 g rajčat  |  sůl  |  pepř  |  cibule  | 1 stroužek česneku  | několik lístků petrželové natě

Postup přípravy receptu Neapolské rizoto:

Bůček, oloupanou cibuli, oloupaný česnek a nať najemno nakrájíme a podusíme na oleji. Po chvíli přidáme rajčata, osolíme, opepříme a dusíme na velmi mírném ohni, až je bůček úplně měkký. Rýži uvaříme, osolíme a vmícháme do ní nastrouhaný sýr. Porce rýže připravíme na talíře a polijeme připravenou omáčkou.


Fotky receptu Neapolské rizoto:

Neapolské rizoto
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Neapolské rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !