Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoletky

fotka Rizoletky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rizoletky:

80g hl.mouky  | 2 vejce  | 250ml mléka  | 2 lžíce oleje  |  sůl, pažitka  | 400g uvařeného libového vepřového masa  |  cibule  |  sůl, pepř, mleté nové koření  | 2 lžíce oleje  | 2 kostky MAGGI Bylinky česnek a petrželka  |  strouhanka a hladká mouka na obalení  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Rizoletky:

Z mouky a mléka uděláme těstíčko, přidáme vejce, špetku soli, nasekanou pažitku a rozmícháme. Těstíčko necháme 15 minut odpočinout.

Na pánvičce rozehřejeme trochu oleje a postupně upečeme 8 tenkých palačinek.

Uvařené maso nameleme najemno. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, MAGGI Bylinkovou kostku česnek a petržel, okořeníme a krátce podusíme.

Upečenou palačinku potřeme připravenou směsí, zabalíme a obalíme v trojobalu a ve vyšší vrstvě oleje smažíme dozlatova. Náš tip:Podobným způsobem můžeme plnit palačinky například dušeným zelím, špenátem, sekanými dušenými houby, apod.
Podáváme s zelným salátem s jablky.




Fotky receptu Rizoletky:

Rizoletky
Rizoletky
Fotky vložil: meluzína 
Hodnocení receptu Rizoletky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !