Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou

fotka Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 46

Použité suroviny receptu Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou:

4 ks vepřové řízky  | 4 plátky šunky  | 150 g sýr niva  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou:

Vepřové řízky naklepeme z obou stran, osolíme, na pánvičku nalejeme olej, vložíme řízky a orestujeme po obou stranách, necháme dusit ve vlastní šťávě 20 min. Mezitím si nakrájíme sýr nivu na středně silné plátky. Po 2O min. řízky vložíme do pečící míse(já používám římský hrnec) a přilejeme i šťávu, na každý řízek vložíme plátek šunky a nakonec poklademe plátky nivy. Dáme zapéct do trouby.
Pečeme 35-45 min při 200st.
Jako přílohu můžeme dát rýži nebo orestovené brambory.

Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou:

Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou
Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou
Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou
Zapečené vepřové řízečky se šunkou a nivou
Fotky vložil: BADAČA,rebo 
Hodnocení receptu Zapečené vepřové řízečky se šunkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !