Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní posvícenecká paštika

fotka Kachní posvícenecká paštika
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kachní posvícenecká paštika:

500 g kachních jater  | 1-2 cibule  | 4 pol. lžíce vepřového sádla  | 10 dkg prorostlé slaniny  |  sůl  |  pepř  |  mletá paprika

Postup přípravy receptu Kachní posvícenecká paštika:

Cibuli nakrájíme a osmažíme dozlatova. Játra dobře propereme, nakrájíme na kousky a dáme na cibulku, orestujeme, přidáme sádlo a posypeme sladkou mletou paprikou. Když jsou játra hotová osolíme a opepříme-dřív ne! Připravíme si formu na srnčí hřbet a nebo na biskupský chlebíček. Tu vyložíme plátky slaniny a naplníme směsí z jater. Necháme vychladnout do druhého dne.


Fotky receptu Kachní posvícenecká paštika:

Kachní posvícenecká paštika
Kachní posvícenecká paštika
Kachní posvícenecká paštika
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Kachní posvícenecká paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !