Použité suroviny receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :
4 plátky vepřového masa
| 1 kg brambor
| 250 ml šlehačky
| 15 dkg plátkového sýru
| máslo
Postup přípravy receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :
Připravíme si maso, které naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme brambory na hranolky nebo na kolečka a polovinu rozprostřeme na máslem vymaštěný plech, nebo cokoliv v čem zapékáte. Brambory osolíme a trošku opepříme. Přidáme maso a opět dáme druhou vrstvu již posolených a opepřených brambor. Vše zalejeme šlehačkou a na vrch můžeme dáti ještě plátky sýru. Poté již zapékáme.
Fotky receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!