Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou

fotka Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :

4 plátky vepřového masa  | 1 kg brambor  | 250 ml šlehačky  | 15 dkg plátkového sýru  |  máslo

Postup přípravy receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :

Připravíme si maso, které naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme brambory na hranolky nebo na kolečka a polovinu rozprostřeme na máslem vymaštěný plech, nebo cokoliv v čem zapékáte. Brambory osolíme a trošku opepříme. Přidáme maso a opět dáme druhou vrstvu již posolených a opepřených brambor. Vše zalejeme šlehačkou a na vrch můžeme dáti ještě plátky sýru. Poté již zapékáme.




Fotky receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !