Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou

fotka Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :

4 plátky vepřového masa  | 1 kg brambor  | 250 ml šlehačky  | 15 dkg plátkového sýru  |  máslo

Postup přípravy receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :

Připravíme si maso, které naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájíme brambory na hranolky nebo na kolečka a polovinu rozprostřeme na máslem vymaštěný plech, nebo cokoliv v čem zapékáte. Brambory osolíme a trošku opepříme. Přidáme maso a opět dáme druhou vrstvu již posolených a opepřených brambor. Vše zalejeme šlehačkou a na vrch můžeme dáti ještě plátky sýru. Poté již zapékáme.




Fotky receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se šlehačkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masovo-bramborová bašta zapečená se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !