Použité suroviny receptu Mleté maso s dýní, fazolemi a tabascem:
500 g mletého hovězího masa
| 800 g oloupané dýně
| 2 str. česneku
| 1 cibule
| 1 feferonka
| 1 lžíce oleje
| sůl a pepř
| 125 ml vody
| po 1 konzervě rajčat a červ. fazolí
| tabasco
Postup přípravy receptu Mleté maso s dýní, fazolemi a tabascem:
Dýni nakrájíme na kostičky, česnek a feferonku najemno. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme mleté maso a orestujeme. Ochutíme solí a pepřem. Rajčata nahrubo rozmačkáme a společně s dýní, česnekem a feferonkou přidáme k masu. Zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou a asi 20 minut vaříme. Poté nasypeme okapané červené fazole a povaříme ještě 5 minut. Ochutíme tabaskem.
Fotky receptu Mleté maso s dýní, fazolemi a tabascem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!