Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Myslivecké závitky

fotka Myslivecké závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Myslivecké závitky:

500 g hovězí plece  |  2 vejce  |  sůl  |  mletý pepř  | 50 g slaniny  | 1 cibule  | 250 g čerstvých hub  | 70-80 g sádla  | 2 lžíce kečupu  | 100 ml červeného vína  | 3 kuličky jalovce  |  voda

Postup přípravy receptu Myslivecké závitky:

Hovězí maso umeleme, přidáme asi 3 lžíce studené vody, dva bílky, sůl, mletý pepř a vše dobře promícháme. Směs dáme vychladit. Mezitím rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dozlatova jí osmažíme. Potom přidáme na plátky pokrájené houby, sůl a vše vydusíme do tuku. Nakonec vmícháme dva žloutky. Z masové směsi vytváříme placičky a do jejich středu vkládáme houbovou náplň. Pak placičky s náplní opatrně svineme do závitků a na rozehřátém sádle opečeme. Opečené vyjmeme, do zbytku sádla přidáme kečup, vlijeme červené víno, rozmícháme a závitky opatrně vložíme zpět. Nakonec přidáme jalovec, podle potřeby podlijeme vodou a ještě krátce podusíme. Po dohotovení kuličky jalovce vyjmeme. Vhodnou přílohou je dušená rýže i smažené bramborové hranolky.

Hovězí maso umeleme, přidáme asi 3 lžíce studené vody, dva bílky, sůl, mletý pepř a vše dobře promícháme. Směs dáme vychladit. Mezitím rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dozlatova jí osmažíme. Potom přidáme na plátky pokrájené houby, sůl a vše vydusíme do tuku. Nakonec vmícháme dva žloutky. Z masové směsi vytváříme placičky a do jejich středu vkládáme houbovou náplň. Pak placičky s náplní opatrně svineme do závitků a na rozehřátém sádle opečeme. Opečené vyjmeme, do zbytku sádla přidáme kečup, vlijeme červené víno, rozmícháme a závitky opatrně vložíme zpět. Nakonec přidáme jalovec, podle potřeby podlijeme vodou a ještě krátce podusíme. Po dohotovení kuličky jalovce vyjmeme. Vhodnou přílohou je dušená rýže i smažené bramborové hranolky.


Fotky receptu Myslivecké závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Myslivecké závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !